Skal vi hoppe på sundhedsvognen sammen?

26. december 2018

Først og fremmest så håber jeg, at du har haft og stadig har en rigtig dejlig jul. Som har været fyldt med fortryllende stunder, god mad og dejlige gaver.

I morgen pakker jeg bilen og kører retur til øen fra det nordjyske. 5 feriedage med familien er ovre, og det er altid lidt mærkeligt at køre tilbage til København. Jeg glæder mig faktisk meget til at komme tilbage på arbejde. Fordi vi fra i morgen af går ind i en tid, hvor rigtig mange danskere har lyst til at spise sundere. Og det jubler sådan en som jeg over :). Derudover venter der nogle spændende ting i januar måned.

Hvad sker der  i januar?
Jeg offentliggøre bl.a. et dejligt samarbejde med nogle jeg rigtig godt kan li´her den 2. januar. Derudover skal jeg bl.a. dette:
– Lave radio den 4. januar
– Smutter på Go’ morgen DK 1 gang/ugen i hele januar
– MK magasinet udkommer den 5. januar
– Jeg holder foredrag i Horsens den 6. januar
– MK online campen starter den 7. januar. Der er stadig få pladser tilbage
– Den 14.-18. januar skyder jeg alle mine billeder til den nye bog
– Den 23.-24. januar tager jeg muligvis til Letland med arbejde
– Den 28. + 30. januar holder jeg foredrag med Sara Blædel.
– Hver uge kommer der nye opskrifter på MK Universets app, som du kan downloade helt gratis her.
– Skrive de sidste sider til den nye bog
Bum bum – og så gik den januar måned! Men den bliver møg sjov!

Jeg og MK Univers profilen inspirerer hver dag på instagram i januar
Noget af det jeg nyder allermest i de næste uger, som vi tager hul på, er følelsen af, at vi er mange, der har den samme mission. Efter en længere periode med konfekt og fed julemad (og rigelig alkohol for mit vedkommende) er vi klar til at skrue op for de lette måltider. Og klar til at kunne knappe bukserne uden det store besvær igen. Der er et fællesskab der er så stærkt og som jeg er stor fan af. Når vi gør ting sammen, så er der meget større chance for, at vi lykkes med det.

Hver dag i januar vil der komme sund inspiration på instagram.

MK Univers profilen vil du finde tips til lækre, sunde måltider, træningsøvelser, citater fra vores MK campere og viden om diverse fødevarer.

Michelle Kristensen profilen vil du finde inspiration til sund livsstil. Jeg vil poste om alt fra nye fødevarer, tips til adfærdsændring, gode skønhedsprodukter, lækkert træningstøj,  skønne opskrifter o.a.

På webshoppen finder b.la. min nyeste 4 ugers kostplan. Den består af et komplet kostprogram som fortæller dig, hvad du kan spise uge for uge, dag for dag, måltid for måltid. Derudover får du en gennemgang af MK principperne og en hulens masse opskrifter.
Du finder kostplanen her.

Derudover kan du kombinere kostplanen med de opskrifter, som du finder på MK app’en. Den er gratis og kan downloades her.

Det var vist alt herfra :). Go´2. juledag til dig. Nu vil jeg nyde den sidste dag på jule-konfekt-kost inden det ringer ind til sundhedstrip fra i morgen. Jeg håber, du har lydt til at joine mig.

Xx Michelle

2 Kommentarer

 • Svar
  Alice Kempel Carlsen
  27. december 2018 at 10:02

  Jeg er over 50, og er slank. Men jeg kæmper for at få en flad/fladere mave, min mave har altid været min problemzone.
  Jeg dyrker body pump 3 x om ugen, og løber lidt, når jeg kan tage mig sammen.
  Jeg spiser ok sundt, delvis efter MK principperne og undgår pasta, ris og kartofler i hverdagen.
  Der er mindre fedt på maven efter ca 1 1/2 år med den livsstil, men den er ikke flad, buler stadig ud, som gør at jeg, kun pga min mave, ikke kan gå i tøj der sidder stramt over maven, er klar over at kroppen ændre sig med alderen og at der tager længere tid, men jeg synes virkelig jeg gør endnu indsats, kan også se og mærke forskel, bare ikke nok på maven ?
  Hvad gør jeg forkert? ?

  • Svar
   MichelleKristensen
   29. december 2018 at 9:21

   Det er svært for mig at sige hvad du gør forkert. Det vil kræve en 1:1 konsultation, som jeg dog ikke kører mere. Men det lyder til at du er noget så sund så måske det er mere om at accepterer at kroppen ændre sig med alderen 🙂

Skriv en kommentar