MK’s inspiration til dit nye sunde år

1. januar 2019

Jeg håber, du er kommet godt og sikkert ind i det nye år. Her lades der i dag op til, at 2019 for alvor skydes i gang i morgen.
I dag står den på serier, dyne i sofaen, slik og fastfood (og lidt grøntsagsstave :-P) i aften. Men så i morgen. SÅ ringer det ind til sundhed resten af januar og det glæder jeg mig simpelthen så meget til. Jeg kan mærke, at min krop og mave glæder sig til lige at tune ind på kosten og træningen igen efter en ret alkohol- og sukkersød jul. Men det har nu også været fantastisk bare at smæske mig i konfekt samt drikke et eller flere glas vin/dagen de sidste par uger. Men nu er det altså slut. Det fortæller både mit energiniveau mig samt mine cowboybukser gør det sammen, haha.

Jeg har derfor skruet priserne ned på nogle af mine mest populære e-bøger og kostplaner. Fordi det for mange i dag også er dagen, hvor man har tid til at lure lidt på, hvordan man når de sunde og evt. slankende mål for 2019, som man har sat for sig selv.

Så her kommer hele molevitten. Både de tilbud jeg kører i dag samt de grupper og andre inspirationskilder jeg og teamet har.

Mine kostplaner

Jeg har lavet 3 kostplaner. I disse får du et indblik i MK principperne, en masse opskrifter og en plan til hvad du kan spise, dag for dag, måltid for måltid i 4 uger.

MK’s 4 ugers kostplan

Her ser du den nyeste. Den indeholder en masse tips til hvordan du selv bliver en ørn i MK køkkenet og kan bikse en masse lækre opskrifter sammen på nul-komma-5. Den indeholder selvføgelig også en 4 ugers kostplan.

Du finder den her.

MK PRINCIPPERNE
Tab dig med 4 ugers kostplan

Min nummer 2 4 ugers kostplan er den mest solgte og den første kostplan, jeg lavede.

Find kostplanen her.

MK’s 4 ugers kostplan til vegetarer og veganere

Hvis du er vegetar så har jeg også en kostplan til dig.

Find den her.

MK Fitcamp

Træningsmæssig holder min MK Fitcamp stadig 100%. Du kan selv vælge, om du kører programmet 100% eller om du plukker nogle af de mange styrketræningsprogrammer ud og kører 2-3 af dem om ugen. Der er også konditionstræning i planen. Se det som et slaraffenland af træningsprogrammer, der er samlet i en e-bog.

Du finder den her.

Mad på max 20 min

Sidst men ikke mindst, så er der også opskrifter til dig, hvor maden skal være ekstra let at lave i den travle hverdag. Men hvor smagen stadig skal være god og måltidet mættende. Ja du kan faktisk godt lave lækker, sund mad på 20 min.

Læs mere her.

MK online camp

Årets første MK online camp. Vi har kun 50 pladser tilbage på årets første MK camp. Skal du med? Så er det nu du skal tilmelde dig. Vi starter om 6 dage.

Du finder mere info om priser og tilmelding her.

MK Universets app

Har du downloaded den nye MK Universet app? Den er helt gratis og i dag har jeg udgivet endnu 2 nye opskrifter. Bl.a opskriften på disse proteinboller.

Du downloader app’en her og hver uge kommer der nye opskrifter.

Sund med MK fællesskab

Vil du inspireres af andre MK campere? Hvor der deles opskrifter, vi svarer på spørgsmål og fællesskabet er unikt? Så hop ind på facebook og bliv en del af ‘Sund med MK’ gruppen. Den finder du her.

Det var alt folkens. Nu håber jeg at du får en dejlig 1. januar og glæder dig til året der venter. Lad os blive enige om, at det bliver et lykkeligt, spædende og sundt år der venter.

Xx Michelle

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar