Få min smooth’n soup e-bog

29. december 2018

Er du tilmeldt MKs nyhedsbrev? Hvis ikke, så vil jeg slå et slag for, at du bliver det. Både fordi du får en gratis e-bog, når du tilmelder dig, men også fordi vi har givet nyhedsbrevet et twist. Så fra midten af januar får du eksklusivt indhold i nyhedsbrevet, som du ikke finder andre steder. Og sidst men ikke mindst får du i nyhedsbrevet, der udkommer på onsdag, 15% på køb af træningstøj fra et sportsbrand, som jeg glæder mig til at fortælle dig mere om. Mere om det på onsdag i nyhedsbrevet.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet ved at udfylde denne formular, som du finder ude til højre her på MK Universets side.

Men inden du hopper ind og tilmelder dig nyhedsbrevet, så vil jeg lige komme med lidt kommentarer til den e-bog, som du får ved tilmeldingen (hvis du ikke har fået e-bogen ved tilmelding til nyhedsbrevet, så kan du altid ‘snyde lidt’ og tilmelde dig nyhedsbrevet igen :).

Min Smooth’n soup e-bog er snart 3 år gammel. Meget er sket på de år. For eksempel er jeg blevet lidt mere sød (andre vil kalde det fornuftig, ha!) på mine ‘gamle’ dage. Så jeg har altså lige nogle kommentarer til e-bogen.

Jeg kunne godt bare skrotte e-bogen helt og slette den fra MK bunken. Men der er altså nogle ret gode opskrifter og tips i den. Så derfor lever den stadig i bedste velgående, men der er lige lidt ting du skal være OBS på og ændre.

Broccolisuppe som du får opskriften på i e-bogen

For det første så har jeg i e-bogen skrevet, at du skal køre 7 dage med suppe og smoothies. Dertil vil jeg den dag i dag sige ‘ro på’, 3 dage på suppe og smoothies er mere end rigeligt. Men 3 dage kan til gengæld være ret dejlige at investere for at give fordøjelsen lidt ro fra kæmpe kødmængder, give den en masse gode grøntsager som er sundt for din tarmflora samtidig med, at du får gode næringsstoffer indenbords. 7 dage er meget – 3 dage er overskueligt.

Derudover vil jeg komme proteinpulver i alle smoothie opskrifterne. Jeg vil tilføje 2 spsk eller 1 stor spsk med top til en portion til 1 person. Vælg gerne proteinpulver af god kvalitet.

Både smoothies og suppeopskrifterne kan du også bruge til hverdag, når du ikke kører en 100% smooth’n soup plan. Her skal du bare tænke på at tilføje noget protein til suppen som tilbehør. Som fx bagt laks. Du kan også tilsætte lidt kikærter i suppen for at få proteiner Men hvis du går fra at have spist ret store mængder fisk og kød (som jeg selv har gjort her i julen) så er det altså helt fint at tage nogle helt kødfrie måltider i 3 dage, som du vil gøre, hvis du køre 3 fulde dage 100% efter e-bogen.

Svampesuppen som findes i e-bogen vil jeg hoppe let og elegant hen over. Jeg ved ikke lige, hvilke tanker jeg havde, da jeg lavede den. Jeg kan huske, at jeg på det tidspunkt syntes den var alletiders i smagen. Jeg lavede den her til aften. Bare lige for at tjekke den af, og skulle spise den efter 24 timers faste. Jeg vil hellere faste videre så, haha. Den vil jeg helst være fri for!

Min chokois er til gengæld ALLETIDERS og findes også i e-bogen. Den smager virkelig lækker! Den kan du bruge, når det brænder ekstra meget på og du er ekstra sulten. Den er også en genial dessert i januar måned, hvis du går efter at skære kraftigt ned på sukkerindtagelsen.

Hvis du træner på de 3 dage, hvor du kører på smoothies og supper, så husk at lave større portioner, da du skal have mere at spise. Og som sagt så kan du også bare tage et måltid med enten suppe eller smoothie og ikke tage hele dage.

Gør det du selv synes virker mest trygt. Jeg håber, du kan li´e-bogen selvom den er ret gammel i både look og indhold. Men den kan altså stadig noget. Jeg er ihvertfald ret glad for den e-bog og håber, du bliver det samme.

Rigtig dejlig lørdag til dig!

15 Kommentarer

 • Svar
  Mette
  29. december 2018 at 8:50

  Jeg kan ikke tilmeldt mig nyhedsbrevet igen som beskrevet længer oppe i teksten ?

  • Svar
   MichelleKristensen
   29. december 2018 at 9:24

   Prøv at søg på nyhedsbrev i søgefeltet. Der er nogle af jer der ikke kan få lov til at tilmelde jer, men jeg kan simpelthen ikke lure hvad der er der spænder ben. Men dem der har problemer kommer ind på denne måde :).

  • Svar
   Bente Jonasson
   3. januar 2019 at 21:05

   Jeg kan heller ikke tilmelde mig nyhedsbrevet (igen) for at få smoot’n soup, ‘bogen’.
   Systemet skriver at jeg allerede er tilmeldt.
   (Du skrev, at man ‘bare’ kunne snyde systemet og tilmelde sig igen, for at få bogen)

   • Svar
    MichelleKristensen
    10. januar 2019 at 18:32

    Smid en mail til os. Så hjælper vi

 • Svar
  Iben
  29. december 2018 at 9:13

  Hej Michelle

  Har du evt en artikel med evidens for at suppe og smoothies i tre dage skulle være særligt sundt eller have gavnlige effekter for fordøjelsen? Mvh Iben

  • Svar
   MichelleKristensen
   29. december 2018 at 9:18

   Der findes et hav af studier derude, der viser at grøntsager er godt for fordøjelsen. Og det er mine supperne og smoothies fyldt med. Så der er bare at dykke ned i det derude. Det får du selv lov til at søge efter. For noget siger mig at du er en af de typer, der allerede sidder med snotten nede i studierne. Så ind på PudMed med dig.

 • Svar
  Marika Husted
  30. december 2018 at 14:21

  Jeg har lige gjort som du har skrevet ovenover, men jeg kan ikke tilmeldes på ny…..

 • Svar
  Dorte
  30. december 2018 at 23:56

  Hej Michelle

  Du skriver at 3 dage er nok (i stedet for 7) men er der en større “gevinst” ved at fastholde de 7 dage eller er 3 dage virkelig godt nok til at slippe sukkertrangen mv.?

  Dorte

  • Svar
   MichelleKristensen
   31. december 2018 at 12:56

   Spis sundt de andre dage og ikke søde måltider. Jeg synes at den er lige hård nok at køre i 7 dage her på mine “gamle” dage 🙂

   • Svar
    Dorte
    1. januar 2019 at 15:36

    Super – tak for svar ?

 • Svar
  Kathrine Godsvig Laursen
  3. januar 2019 at 0:28

  Kunne heller ikke få gen-tilmelding af nyhedsbrev til at virke, men så brugte jeg bare en anden mail 🙂

  • Svar
   MichelleKristensen
   10. januar 2019 at 18:32

   Smid en mail til os. Så hjælper vi

 • Svar
  Bente
  3. januar 2019 at 21:08

  Jeg kan heller ikke tilmelde mig nyhedsbrevet (igen). Systemet skriver, at jeg allerede er tilmeldt.
  Du skrev, at man bare kunne ‘snyde’ systemet for at få ‘bogen’ Smooth’n Soup, ved at tilmelde sig til nyhedsbrevet.

  • Svar
   MichelleKristensen
   10. januar 2019 at 18:32

   Smid en mail til os. Så hjælper vi

Skriv en kommentar