Da Aars blev 212 kilo lettere

2. december 2018

Altså jeg forstår altså ikke helt at det her er 5 år siden. Men den er god nok! For 5 år siden afsluttede disse seje MK Bootcampere en 9 ugers camp i min fødeby Aars. Det var hold nummer 2 jeg afholdte. Og på det her tidspunkt var der gået ret meget snak i Aars by om MK Bootcampen, hvad den gik ud på og hvilke resultater folk fik. Det førte bl.a. til at byen blev tørlagt for skyr, haha! Det var på alle måder en virkelig lærerig, hyggelig og dejlig rejse med mine campere, som jeg havde i Aars.

iFORM magasinet var forbi hold 2 var færdige med campen og her kan du læse hvad deltagerne fik af resultater samt møde et par af dem. Husk at du kan zoome ind på artiklen på din computer eller iPhone, så du kan læse hvad der står. Go læselyst.

Om 5 uger starter vi årets første MK online camp op og jeg kan love at det bliver en kæmpe fest men en masse andre gode mennesker. Du kan læse mere om campen her. Husk at I sparer 300 kr, hvis I melder jer to sammen.
Du kan også tilmelde dig med det samme ved at overfører 699 kr (1 person) eller 1099 kr (2. pers) til MobilePay 83822. Husk at notér din mail ved overførsel

Go´søndag aften 🙂

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar