Året der gik 2018

30. december 2018

Inden der går nytårsaften forberedelser i den, og vi hopper ind i et nyt år, så vil jeg bruge tiden til at se tilbage på året der gik. Og hold nu kæft et år! Både på det personlige og virksomhedsmæssige plan.

Januar 2018 startede med, at jeg udgav min 6. bog ‘Mindre mavefedt – mere energi’. Jeg fejrede udgivelsen sammen med min barndomsveninde Louise, som også udgav bog – om kvinder og økonomi. Hun er en klog lady! 800 mennesker mødte op til fejringen og vi jublede.

I januar skød vi også den 2. MK online camp igang. 600 kvinder meldte klar til opstart i midten af januar, og jeg blev en gang for alle bekræftet i, at det altså godt kunne lade sig gøre at inspirere en masse kvinder på den digitale platform. I 2018 har vi haft 5200 kvinder igennem vores MK camps, og jeg vil sige en KÆMPE tak til alle jer, der har været en del af den rejse. Jeg glæder mig til, vi tager hul på 2019 og et nyt hold skal startes op og inspireres. Vi starter den 7. januar og der er stadig få pladser tilbage. Du kan læse mere her.

Derudover gik januar med en masse foredrag, Julie – min grafiker blev ansat og vi begyndte at snakke om at lave et MK magasin.
I marts udkom det første MK magasin. Hvis man ser på det og sammenligner med de magasiner, vi pt udgiver, så vil jeg selv mene, at man godt kan se, vi er blevet noget bedre til at lave et online magasin :). Jeg er stadig enorm stolt af det første magasin, og hvor har det dog været en lærerig rejse! Den 5. jan udkommer magasin nr 8. Det kan du læse mere om her.

I juni udkom jeg med en e-bog sammen med min veninde Stephania. Vi åbnede op for de udfordringer vi selv har gået med. For at tale om det vigtige emne, at alt ikke er perfekt. Især noget som der pt presser teenagerne enormt, og det pres vil vi gerne være med til at fjerne.

Du kan læse mere om e-bogen her.

Ligeledes udgav vi endnu en 4 ugers kostplan. Denne gang endnu mere simpel, med nye opskrifter og en komplet plan til alle 4 uger. Den kører vi pt 50% på. Og ja du tror det er løgn. Den kan simpelthen læse mere om den her. Hahaa!

I april til juli måned kom der diverse udfordringer ind fra højre. Lad mig bare sige det sådan her. Jeg har aldrig i mit liv været igennem sådan en hård periode, og jeg håber ikke for nogen, at de kommer igennem det samme. Men nu hvor jeg er kommet igennem det, så (tror jeg nok) jeg siger tak for at have prøvet det. For jeg har fundet ud af, at det kunne jeg godt klar. Jeg har ikke lyst til at fortælle alt. Dels for ikke at sige ting om andre personer, der har været involveret i det hele, og dels fordi jeg har et behov for at holde den meget private Michelle adskilt fra den offentlige person. Der skal trods alt været noget kun familien og de tætte venner ved, og der er heldigvis en del :). Ellers tror jeg simpelthen ikke, det er sundt at begå sig i den her sociale verden, hvis man fortæller stort set alt til sine følgere. Noget skal man holde for sig selv og sine nærmeste. Men alt i alt var det rent ud sagt en kæmpe lorte periode.

Vores gamle hjemmeside gik bl.a. kold fra den ene dag til den anden. Noget med nogle folk, der ikke tænkte, at det var skide vigtigt at tage back-up og lave softwareopdatering af en hjemmeside, selvom de fik penge for det. Damn you russere! Derudover skete der en masse andre ting, som gjorde at tiden blev enorm turbulent. Vi stod pludselig uden kontor og jeg stod uden lejlighed (kæmpe tak for dig søs og din sofa!).
Min hjerne, min evne til at håndtere uforudsigelige ting og til på nul komma fem at finde en løsning på tingene blev udfordret. Men det magiske var, at I var så mange, der kom med hep og fif til nye hjemmeside moduler. Ja faktisk var der også mange der tilbød at hjælpe gratis. Ligeledes var min familie og venner de mest støttende og teamet var så tålmodige. Vi fik pakket kontor (tak team!) og lejlighed (kæmpe tak søs!) ned på rekordtid, lagde dårlig energi bag os og håbede på, at Karmaloven fandtes, selvom jeg selv begyndte at tvivle enormt på det.

Men ganske rigtigt – den fandtes sgu den Karmalov! For fra start august indtil nu har vi haft det bedste 1/2 år nogensinde i MK. Det har jeg altså tudet lidt over et par gange. Nok mest på grund af udmattelse efter at have kæmpet røven ud af bukserne for at få styr på lortet. Det har været ret overvældende!

I hele 2018 har jeg stadig været fast ernæringsekspert på Go´Morgen DK. Jeg har haft lidt pauser i løbet af året, da de er enormt søde til at give mig fri, når der bare er møg travlt på arbejdet. Selvom det er møg tidligt jeg skal op, så er det altså magisk at være inde i studiet, når først at kaffen er skyllet ned, og jeg begynder at blive frisk. Så er det møg hyggeligt!

2018 sluttede af med, at I tog røven MAX på os! I starten af november startede 1300 kvinder op på MK online campen eller MK lillesøster campen. Og mig som tænkte ingen gad sundhedstrip over julen. Det gad I og I har været de sejeste ever!! Sikke en energi og læring I har givet mig. Derudover fik jeg lukket et samarbejde med Politiken omkring en ny bog, som jeg er så spændt på at arbejde mere med. En bog hvor jeg blander virkelighed og fiktion.

Ligeledes lancerede jeg min mini foredragsturné med Sara Blædel og så venter der ellers nogle meget spændende ting i 2019.
Shopmæssigt fik vi skiftet platform, men nu er vi i rigtig gode hænder. Det føles ihvertfald sådan i frygt for, at jeg tricker noget.

Det bliver spændende hvad 2019 bringer. Et nyt MK team er sat. Et team som indeholder de skønneste personligheder med hvert deres speciale.
Jeg glæder mig til at finde ud af hvad der kommer til at ske i 2019. En ting er sikkert – det må godt være noget mindre actionpacked end 2017 og 2018!

Rigtig godt nytår! Kom glædeligt og sikkert ind i det!

Xx Michelle

2 Kommentarer

 • Svar
  Pia
  30. december 2018 at 10:01

  Hej Michelle sikken et år, jeg har kun været med fra august, og det har været godt. Jeg holder meget af dine pep-talks på de sociale medier, glæder mig altid til MK-magasinet, har kun fået set 2 stk, men de har begge 2, har også været brugt godt, hvis de var printet ud, havde der med garanti været pletter på og krøllet totalt. Jeg glæder mig til at gå ind i 2019, og have både en løbebog, et lækkert træningsur, -sko og en tro på at jeg i 2019 vil nå mine mål om vægttab og sundhed, også glæder jeg mig til at se hvad du har i ærmet af overraskelser. Ønsker dig et godt nytår hilsen Pia

  • Svar
   MichelleKristensen
   30. december 2018 at 10:33

   Hvor er jeg glad for at du har stødt til Pia! Tak for det. Og jeg tror så meget på dig og dine 2019 mål. Jeg skal gøre mit for at inspirere dig til at komme derhen :). Rigtig godt nytår til dig

Skriv en kommentar